30 Αυγούστου 2019

Η δήλωση πολιτικής ορκωμοσίας που θα διαβαστεί από τον περιφερειακό σύμβουλο της Αριστερής Παρέμβασης στη διαδικασία ορκωμοσίας του νέου περιφερειακού συμβουλίου της Θεσσαλίας


ΔΗΛΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ
του Περιφερειακού Συμβούλου Ντούρου Στάθη

Ορκίζομαι στην τιμή και τη συνείδησή μου, ότι από τη θέση του Περιφερειακού Συμβούλου στην οποία εκλέχτηκα από το λαό της Θεσσαλίας, θα υπερασπίζομαι με κάθε κόστος τα συμφέροντα των εργαζομένων, των ανέργων και της νεολαίας, ανεξαρτήτως φυλής, φύλου και θρησκεύματος, ενάντια σε κάθε μικρό ή μεγάλο ιδιωτικό συμφέρον και θα αγωνιστώ:

Για να μπορεί ο λαός της Θεσσαλίας να αναπνέει καθαρό αέρα που δε θα ρυπαίνεται από τα ακόρεστα σχέδια κερδοφορίας ντόπιων και ξένων εργοστασιαρχών.

Για να είναι τα βουνά, οι θάλασσες και τα νερά του τόπου μας ελεύθερα, δημόσια κοινωνικά αγαθά και όχι επενδυτικές ευκαιρίες επίσημων καταπατητών.

Για να μη γίνει η Θεσσαλία ένα απέραντο πολεμικό ορμητήριο των σχεδιασμών του ΝΑΤΟ και της τοπικής ολιγαρχίας.

Για την ανατροπή της αντιλαϊκής επίθεσης κυβέρνησεων – ΕΕ – ΔΝΤ.

Για να ξημερώσουν μέρες χωρίς την άδικη και καταπιεστική εξουσία του κεφαλαίου, των αγορών και των νόμων του ανταγωνισμού και του κέρδους.

Για να ξεριζώσουμε το φασισμό, τον εθνικισμό και το ρατσισμό και τα μισαλλόδοξα σχέδιά τους.

Για μια νέα κοινωνία απαλλαγμένη από την καπιταλιστική βαρβαρότητα, χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, στο δρόμο της κοινωνικής χειραφέτησης.


Λάρισα 30 Αυγούστου 2019

Για την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή

ο περιφερειακός σύμβουλος

Ντούρος Στάθης

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *