20 Μαΐου 2011

ΗΠΕΙΡΟΣ-ΓΙΑΝΝΕΝΑ

ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΜΕ

Η μαχόμενη και αταλάντευτη ενότητα των κτηνοτρόφων και των εργαζόμενων στην ΔΩΔΩΝΗ  για μια ακόμη φορά απέτρεψε την ποινικοποίηση και την καταστολή του αγώνα μας. Είναι αυτός ο ενωτικός αγώνας κτηνοτρόφων και εργαζομένων  που εγγυάται   την αποτροπή της ιδιωτικοποίησης της εταιρίας ΔΩΔΩΝΗ. 
Που εγγυάται  τιμές αξιοπρέπειας για τους παραγωγούς, κρατικές πολιτικές στήριξης της κτηνοτροφίας. Την επαναλειτουργία της ΣΒΕΚΗ. Την σωστή λειτουργία της ΖΩ-ΔΩ. Μόνιμες και σταθερές θέσεις εργασίας μέσα στην Εταιρία. Μαζί μπορούμε να στείλουμε στον αγύριστο κάθε πολιτική απαξίωσης της εταιρίας, τη καταστροφή της κτηνοτροφίας και της εργασίας.
Έξαλλου όπως έδειξε και η πραγματικότητα τις τελευταίες 10 μέρες που η ΔΩΔΩΝΗ λειτουργούσε υπό κατάληψη, δίχως την διοίκηση του Στρον Κόντου, λειτούργησε πολύ καλυτέρα από την εποχή που υπήρχε η συγκεκριμένη διοίκηση που έχει βάλει σκοπό να απαξιώσει την ΔΩΔΩΝΗ.  
Και αυτό φαντάζει ολότελα φυσικό: Πέρα από τους παραγωγούς που προσφέρουν  την πρώτη ύλη, τους εργαζόμενους που προσφέρουν την εργασία τους και το καταναλωτικό κοινό, ιδιαίτερα της Ηπείρου, κανείς άλλος δεν είναι χρήσιμος..Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για μια διοίκηση που έχει ως στόχο την απαξίωση και το ξεπούλημα της ΔΩΔΩΝΗΣ.
  
Μπορούμε και θα βαδίσουμε μαζί μέχρι την νίκη!!!!!
ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΟΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΙ και ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΗΠΕΙΡΟΥ         

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *