26 Μαΐου 2019

Καταγγελία υπονόμευσης του εκλογικού αποτελέσματος

Μεθοδεύσεις υπονόμευσης του εκλογικού αποτελέσματος στην Περιφέρεια Θεσσαλίας!
Η Αριστερή Παρέμβαση καταγγέλλει τις μεθοδεύσεις υπονόμευσης και αλλοίωσης των εκλογικών αποτελεσμάτων στην περιφέρεια Θεσσαλίας με ευθύνη συγκεκριμένων προϊσταμένων και της ίδια της απερχόμενης περιφερειακής αρχής. Συγκεκριμένα στην μεγαλύτερη εκλογική περιφέρεια της Θεσσαλίας, στη Λάρισα, αλλά και στα Τρίκαλα (και σε μικρότερο βαθμό στις υπόλοιπες), η πλειοψηφία των τμημάτων εντός της πόλης της Λάρισας και των Τρικάλων, στα οποία ψηφίζουν χιλιάδες πολίτες, έλαβαν από την περιφέρεια Θεσσαλίας μερικές δεκάδες ψηφοδέλτια της Αριστερής Παρέμβασης (παρουσιάζοντας αδικαιολόγητες ελλείψεις στις 8 και στις 9 το πρωί…), ενώ τμήματα σε χωριά του νομού Λάρισας και Τρικάλων, στα οποία ψηφίζουν μερικές δεκάδες πολίτες έλαβαν εκατοντάδες ψηφοδέλτια. Επιπλέον, στην Περιφέρεια Τρικάλων κρατήθηκε απόθεμα δεκάδων χιλιάδων ψηφοδελτίων, με τη δικαιολογία «σε περίπτωση που χρειαστεί να συμπληρώσουμε»…….
Για να γίνουμε όμως πιο σαφείς. Η περιφερειακή αρχή Θεσσαλίας εκμεταλλευόμενη την οικονομική ένδεια ενός σχήματος που απαρτίζεται από μισθωτούς και ανέργους, υπονομεύει με «θεσμικό» τρόπο τη δυνατότητα διεξαγωγής της εκλογικής μάχης με ισότιμό τρόπο. Όργανα υλοποίησης της εν λόγω μεθόδευσης γίνονται μια σειρά προϊστάμενοι υπηρεσιών της περιφέρειας, που «βαράνε προσοχές» στη βούληση του περιφερειάρχη, μετατρέποντας το διοικητικό μηχανισμό της περιφέρειας σε τσιφλίκι του εκάστοτε περιφερειάρχη.  Οι εν λόγω μεθοδεύσεις ουσιαστικά ολοκληρώνουν το συνολικά αντιδημοκρατικό πλαίσιο του «Κλεισθένη», το οποίο ανοίγει το δρόμο στους υποψήφιους που επιχορηγούνται ανοιχτά ή υπόγεια από οικονομικά κέντρα και βάζει μια σειρά εμπόδια (οικονομικά, γραφειοκρατικά κτλ.) στα αριστερά ανεξάρτητα σχήματα. Τα φαινόμενα αυτά δεν παρατηρούνται εξάλλου μόνο στα ψηφοδέλτια της Αριστερής Παρέμβασης, αλλά και άλλων συνδυασμών, επιβεβαιώνοντας με τον πλέον απόλυτο τρόπο την πολιτική κατεύθυνση και το σχεδιασμένο προσανατολισμό. 
Με αυτή μας την καταγγελία δεν κάνουμε πολεμική σε κανένα από τους ελάχιστους υπαλλήλους των υποστελεχωμένων  δήμων και των περιφερειών που καλούνται να φέρουν σε πέρας μια σύνθετη και δύσκολη διαδικασία. Καταγγέλλουμε ένα μηχανισμό που πρώτα και κύρια υποτιμά τον κάθε εργαζόμενο και νεολαίο της Θεσσαλίας, προσπαθώντας να του πλασάρει υποχρεωτικά συγκεκριμένες εκλογικές και πολιτικές επιλογές. Ο εν λόγω μηχανισμός είναι η οργανωτική συνέχεια των μονόδρομων που χτίζει σε όλα τα επίπεδα η αστική πολιτική.
Καλούμε τον αγωνιζόμενο λαό της Θεσσαλίας να σπάσει τις εν λόγω μεθοδεύσεις, να τις καταγγείλει και να γίνει και ο ίδιος φορέας υπεράσπισης των πολιτικών του επιλογών. Καλούμε τους εργαζόμενους που έχουν επιλέξει να στηρίξουν την Αριστερή Παρέμβαση, να αναζητούν επίμονα στα εκλογικά κέντρα τα ψηφοδέλτια της. Απαιτούμε να πάρει άμεση και καθαρή θέση ο κ. Αγοραστός καθώς είναι υπόλογος για τη διαμορφωμένη κατάσταση. Καλούμε το λαό της Θεσσαλίας σε ψήφο μαχητικής εργατικής αντιπολίτευσης.
Αριστερή Παρέμαβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *