23 Οκτωβρίου 2018

Με επιτυχία η εκδήλωση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία για τις αλλαγές στο Τοπικό Κράτος «Κλεισθένη Ι», στα Τρίκαλα το Σάββατο 20/10.

Πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα με επιτυχία το Σάββατο 20/10, η εκδήλωση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή για τις αλλαγές στο Τοπικό Κράτος, για τον «Κλεισθένη Ι» και τις παλαιότερες μεταρρυθμίσεις («Καποδίστριας» & « Καλλικράτης») καθώς και για τους τρόπους παρέμβασης του κόσμου της εργασίας, της αγροτιάς, της επισφάλειας και της ανεργίας, των κινημάτων και της αριστεράς.
Ιδιαίτερα κατατοπιστικές και ουσιαστικές οι εισηγήσεις των ομιλητών Νίκου Αδαμόπουλου (περιφερειακού συμβούλου Αττικής με την Αντικαπιταλιστική Ανατροπή στην Αττική) και Στάθη Ντούρου (πρώην περιφερειακού συμβούλου Θεσσαλίας με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή), ενώ ακολούθησε ενδιαφέρουσα συζήτηση και πλούσιος διάλογος με ερωτήσεις και τοποθετήσεις από τον κόσμο που παρακολούθησε και συμμετείχε ενεργητικά στην εκδήλωση.
Συνεχίζουμε με δράσεις και παρεμβάσεις για τα τοπικά θέματα, για τις μεγάλες κοινωνικές μάχες που έρχονται στα μέτωπα του εργατικού, του νεολαιίστικου, του αντιπολεμικού κι αντιφασιστικού κινήματος, στις καθημερινές μάχες ενάντια στην κυβέρνηση, ΕΕ-ΝΑΤΟ- κεφάλαιο, την περιφερειακή αρχή, ενάντια σε όσους καταστρέφουν τις ζωές μας.
Συνεχίζουμε και διαμορφώνουμε τους όρους για την ενεργό παρέμβασή μας, εντός, εκτός και εναντίον των θεσμών, μέσα κι έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, για να φέρουμε τη φωνή των «από κάτω», τη φωνή των αγωνιζομένων ανθρώπων παντού και δυνατότερη.
Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία
Ανταρσία για την Ανατροπή

Π.Ε. Τρικάλων




Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *