04 Μαΐου 2014

Αγωνιστικό βιογραφικό των υποψηφίων στην Π.Ε. Τρικάλων με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία.


ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  • Παπαδάκης Γεώργιος, Αρχιτέκτονας Μηχανικός
Έχει καταγωγή από την Πηγή Τρικάλων. Συμμετείχε στις μεγάλες φοιτητικές κινητοποιήσεις του 1990-1991μετά τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (Ε.Α.Α.Κ.) στα πανεπιστήμια. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. των φοιτητών της σχολής Αρχιτεκτόνων Ε. Μ. Πολυτεχνείου (περίοδος 1992-1996). Συμμετείχε στις μεγάλες φοιτητικές κινητοποιήσεις του 1995 ενάντια στην επιχειρηματικοποίηση του πανεπιστημίου με υπουργό παιδείας τον Γ. Παπανδρέου. Διατέλεσε μέλος της Συγκλήτου του Ε. Μ. Πολυτεχνείου  ως εκπρόσωπος των φοιτητών της σχολής Αρχιτεκτόνων (1995-1996). Διατέλεσε μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ε.Φ.Ε.Ε. (περίοδος 1993-1997). Είναι ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων, του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών. Εκλεγμένο μέλος της αντιπροσωπείας του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ (Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων).


ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ
  • Αντάρας Λάμπρος,  Αρχιτέκτονας Μηχανικός
Έχει καταγωγή από την Πύλη Τρικάλων. Συμμετείχε στις φοιτητικές κινητοποιήσεις του 2006-2007 ενάντια στην αλλαγή του «άρθρου 16»  για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ως μέλος της Ε.Α.Α.Κ. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. των φοιτητών της σχολής Αρχιτεκτόνων Α.Π.Θ. (περίοδος 2005-2007). Είναι μέλος του Σωματείου Μισθωτών Τεχνικών και μέλος του ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ (Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων).


  • Ζάμπρας Αλέξανδρος, γιατρός
Έχει καταγωγή από την Κρανιά Τρικάλων. Ως φοιτητής υπήρξε μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (Ε.Α.Α.Κ.) στην Ιατρική σχολή Αθηνών. Διατέλεσε μέλος του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Σάμου το 2006, πρόεδρος της  Ένωσης Νοσοκομειακών Γιατρών Πέλλας το 2009-2010. Είναι μέλος του γενικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (Ο.Ε.Ν.Γ.Ε.).


  •  Ζαραμπούκα Χατζημάνου Νιόβη, Αρχιτέκτονας Μηχανικός
Συμμετείχε στις φοιτητικές κινητοποιήσεις του 2006- 2007 ενάντια στην αλλαγή του «άρθρου 16»  για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ως μέλος της Ε.Α.Α.Κ.


  •  Ζέρβας Μάκης Δρ. Χημικός Μηχανικός
Έχει καταγωγή από το Μαυρέλι Καλαμπάκας. Μετά τις πτυχιακές σπουδές στο Ε.Μ.Π. έζησε για 15 χρόνια στην Γαλλία όπου απέκτησε το διδακτορικό του δίπλωμα και εργάστηκε σε Πανεπιστήμια και εταιρείες. Το 2005 επέστρεψε στην Ελλάδα όπου αρχικά εκλέχτηκε Επίκουρος Καθηγητής στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, ενώ σήμερα είναι Αναπληρωτής Καθηγητής στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (Ε.Α.Π). Ασχολείται εδώ και πολλά χρόνια με τον συνδικαλισμό, τόσο στην Γαλλία όσο και στην Ελλάδα, και είναι πρόεδρος του συλλόγου των καθηγητών του Ε.Α.Π. Είναι μέλος της καλλιτεχνικής συλλογικότητας Τέχνη εν Κινήσει.

  • Κορδαλής Ηλίας,  Πολιτικός Επιστήμονας
Συμμετείχε στις μεγάλες φοιτητικές κινητοποιήσεις του 1990 – 1991 μετά τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα και στις κινητοποιήσεις του 1995 ενάντια στην επιχειρηματικοποίηση του πανεπιστημίου με υπουργό παιδείας τον Γ. Παπανδρέου. Είναι ιδρυτικό μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (Ε.Α.Α.Κ.) στα πανεπιστήμια. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. των φοιτητών της σχολής του Πολιτικού της Νομικής (περίοδος 1990-1995), μέλος του Κεντρικού Συμβουλίου της Ε.Φ.Ε.Ε. (περίοδος 1992-1996). Είναι ιδρυτικό μέλος της Επιτροπής Αλληλεγγύης Στρατευμένων και της Πανελλήνιας Ένωσης Νομικών Πολιτικών Επιστημών (ΠΕΝΠΕ).


  • Πρεκατές Χρήστος, Γιατρός
Ήταν πρόεδρος του 15μελούς μαθητικού συμβουλίου του Πολυκλαδικού Λυκείου Τρικάλων στις μαθητικές καταλήψεις του 1990 – 1991. Συμμετείχε στις μεγάλες φοιτητικές κινητοποιήσεις του 1995 ενάντια στην επιχειρηματικοποίηση του πανεπιστημίου με υπουργό παιδείας τον Γ. Παπανδρέου και στις φοιτητικές κινητοποιήσεις του 1998 ενάντια στο νόμο Αρσένη, ως μέλος της Ε.Α.Α.Κ. Διατέλεσε μέλος του Δ.Σ. των φοιτητών της Ιατρικής Σχολής Αθηνών (περίοδος 1998-2000) και μέλος του Δ.Σ. της ΕΙΝΑΠ και του Γενικού Συμβουλίου της ΟΕΝΓΕ (Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος).

  • Τάχου Εύη, Εκπαιδευτικός Ιδιωτικής Εκπαίδευσης
Συμμετείχε στις φοιτητικές κινητοποιήσεις του 1990 – 1991 μετά τη δολοφονία του καθηγητή Νίκου Τεμπονέρα . Είναι ιδρυτικό μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (Ε.Α.Α.Κ.) στα πανεπιστήμια της Θεσσαλονίκης. Από το 1994 έως σήμερα συμμετέχει ενεργά σε όλες τις κινητοποιήσεις στην πόλη των Τρικάλων.

  • Τσάλα Συλβί,  Άνεργη
Διατέλεσε πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Τρικάλων. Υπήρξε μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (1983-1987). Πρόεδρος του Δ.Σ. συλλόγου γονέων του Μουσικού Σχολείου Τρικάλων (2002-04), ιδρυτικό μέλος και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μουσικών Σχολείων, μέλος της Τρικαλινής ομάδας υποστήριξης και της Πανελλήνιας Συνέλευσης "Ένα καράβι για τη Γάζα".


  • Υφαντής Βασίλης, Φοιτητής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών
Έχει καταγωγή από την Πιαλεία Τρικάλων. Συμμετείχε στις φοιτητικές κινητοποιήσεις του 2012 – 2013 ενάντια στo «σχέδιο Αθηνά» για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια ως μέλος της Ενιαίας Ανεξάρτητης Αριστερής Κίνησης (Ε.Α.Α.Κ.).

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *