21 Οκτωβρίου 2010

"Η κυβέρνηση εναντίον ολάκερης της κοινωνίας!"


Πέμ, 21/10/2010
Η γραμμή της κυβέρνησης είναι πλέον οφθαλμοφανές: ότι κινείται, ότι αντιστέκεται, ότι αντιδρά στην πολιτική της, ότι διεκδικεί, πρέπει αμέσως να καταστέλλεται.
Οι εντολές της κυβέρνηση για τα σχολεία είναι, όπου οι μαθητές διαμαρτύρονται να παρεμβαίνει αμέσως η ασφάλεια, η Αστυνομία.
Η αρχή έγινε με το 1ο Λύκειο όπου παρενέβη η ασφάλεια και για να αποτρέψει μαθητικές κινητοποιήσεις και να τρομοκρατήσει τους μαθητές, συνέλαβε μια μαθήτρια ( η οποία στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερη). Τώρα σειρά πήρε το 2ο λύκειο όπου επίσης η ασφάλεια παρενέβη και με τη συνδρομή του διευθυντή έσπασαν πόρτα του σχολείου με ...τσεκούρι.
Πριν λίγες μέρες τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με εντολές της κυβέρνησης, στους συμβασιούχους εργαζόμενους στην Ακρόπολη, επειδή διεκδικούσαν οφειλόμενες αμοιβές 22 μηνών εργασίας και παλεύουν ενάντια στην απόλυσή τους.
Η κυβέρνηση, η οποία με την πολιτική της προκαλεί την κοινωνία και η κοινωνία αντιδρά, έρχεται μετά με βία - τρομοκρατία - καταστολή, να αποτρέψει τα χειρότερα και ένα πιθανό γενικότερο ξεσηκωμό.
Δεν υπάρχει καμιά περίπτωση να το πετύχει. Η ίδια η κυβέρνηση με τις πολιτικές της, σπρώχνει την κοινωνία προς την εξέγερση.
Καλούμε τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τα λαϊκά στρώματα να οργανώσουν τις δυνάμεις τους και να διεκδικήσουν αποφασιστικά τα δικαιώματα τους ενάντια σε κυβέρνηση - Ε.Ε. - Δ.Ν.Τ.
Να παλέψουμε μέσα από ένα ενιαίο μέτωπο των δυνάμεων που έχουν αναφορά στην εργατική και λαϊκή πλειοψηφία, για μια εργατική κυβέρνηση που θα στηρίζεται και θα τους εκπροσωπεί, κόντρα στους κεφαλαιοκράτες ξένους και ντόπιους.

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *