15 Μαΐου 2019

Εξορμήσεις της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή στα Τρίκαλα


Εκπρόσωποι της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή πραγματοποίησαν το τελευταίο διάστημα εξορμήσεις στο κτίριο της Περιφέρειας, στο Νοσοκομείο, στη ΔΕΗ, στον ΟΤΕ, στην Εφορία, στο ΙΚΑ, στην Κεντρική λαϊκή αγορά, στη Λαϊκή αγορά του σιδηροδρομικού σταθμού, στην Αγία Μονή, σε Πηγή, Λυγαριά, Πιαλεία, Πύλη, Φιλύρα, Φήκη, Φαρκαδόνα, Οιχαλία, σε ΚΑΠΗ του Δήμου Τρικκαίων κ.α.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η δημόσια παρουσίαση του ψηφοδελτίου στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, στην οποία λειτουργεί καθημερινά το εκλογικό περίπτερο εδώ και 2 βδομάδες.
Την Παρασκευή 17/5 θα πραγματοποιηθούν εξορμήσεις στις λαϊκές αγορές της Καλαμπάκας και Πύλης και το Σάββατο 18/5 στη Λαϊκή αγορά του σιδηροδρομικού σταθμού κα στα χωριά των Χασίων. Οι εξορμήσεις θα συνεχιστούν όλες τις επόμενες ημέρες σε χωριά του νόμου, σε δημόσιες υπηρεσίες, χώρους εργασίας, και γειτονιές της πόλης.
Την Κυριακή 19 Μαΐου, στις 7:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί κεντρική πολιτική εκδήλωση, μπροστά από το εκλογικό περίπτερο στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με ομιλητές τους Στάθη Ντούρο, υποψήφιο περιφερειάρχη Θεσσαλίας με την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- Ανταρσία για την Ανατροπή και Αντώνη Δραγανίγο, υποψήφιο ευρωβουλευτή με την ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία- Ανταρσία για την Ανατροπή
Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ


Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *