08 Οκτωβρίου 2023

Σχόλιο της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία: Το «ξέπλυμα» τοπικών κυβερνητικών στελεχών από την ΕΡΤ3 ανήμερα των αυτοδιοικητικών εκλογών

 

Ανήμερα των τοπικών εκλογών, το μεσημέρι της 8ης Οκτωβρίου, ώρα «αιχμής» για τη διαδικασία της ψηφοφορίας, η εκπομπή «Περίμετρος» της ΕΡΤ3, επιλέγει να βγάλει στον «αέρα» τον Δ. Παπαστεργίου υπουργό ψηφιακής διακυβέρνησης και δήμαρχο Τρικκαίων μέχρι το περασμένο καλοκαίρι. Η ΕΡΤ3 επιλέγει να «ξεπλύνει» την ημέρα των εκλογών κυβερνητικό στέλεχος με άμεση εμπλοκή και ευθύνες για την ανυπαρξία αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή της Θεσσαλίας και συγκεκριμένα, της πόλης των Τρικάλων και των χωριών που ανήκουν στον Δήμο, με ανυπολόγιστες καταστροφές.

Στις πόλεις και στα χωριά της Θεσσαλίας διεξάγονται εκλογές μέσα στις λάσπες και στις καταστροφές που δημιούργησαν οι ταξικές ιεραρχήσεις και προτεραιότητες της αστικής πολιτικής. Οι υπεύθυνοι της εκπομπής μάλλον(!) αυτό το αγνοούν ή επιλέγουν τη μέθοδο της διαστρεβλωτικής οπτικής.

Η αδιανόητη αυτή ενέργεια δημιουργίας φιλοκυβερνητικού κλίματος έρχεται να ολοκληρώσει την απαράδεκτη υπουργική απόφαση με την οποία φιμώθηκαν από τις κρατικές συχνότητες μια σειρά συνδυασμών κατά την προεκλογική περίοδο και κυρίως συνδυασμοί όπως της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία, που ούτως ή άλλως εκπροσωπούνται με το σταγονόμετρο στα ΜΜΕ.

Γνωρίζουμε πολύ καλά πώς διεξάγει η αστική πολιτική την πολιτική διαπάλη. Με χρήμα και χαλκευμένη πληροφορία. Εμείς επιλέγουμε τον δρόμο των αγώνων, της επαφής με τα πιο καταπιεσμένα κομμάτια της κοινωνίας, της ανατροπής του σάπιου και βρόμικου πολιτικού και οικονομικού τους συστήματος. Εμείς με τις ιδέες μας και εσείς με τα λεφτά σας!

Σε κάθε περίπτωση όμως θα συνεχίσουμε να καταγγέλλουμε το στημένο τους παιχνίδι, επιφυλασσόμενοι/ες και για περαιτέρω ενέργειες.

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *