25 Σεπτεμβρίου 2020

Καμία ποινικοποίηση των αγώνων της φτωχής αγροτιάς. Στεκόμαστε στο πλευρό του αγροτοσυνδικαλιστή Ν. Αγγελή.

 Στεκόμαστε στο πλευρό του αγροτοσυνδικαλιστή Ν. Αγγελή. Καμία ποινικοποίηση των αγώνων της φτωχής αγροτιάς. Άμεση παύση κάθε δίωξης.

Οι κρατικοί μηχανισμοί επιστρέψουν με το μοναδικό τρόπο που διαλέγονται με την κοινωνία και τις ανάγκες της. Την ποινικοποίηση και την καταστολή. Στόχος αυτή τη φορά ο αγροτοσυνδικαληστής Ν. Αγγελής. Αιτία οι αγροτικές κινητοποιήσεις του 2017 όταν αγρότες, κτηνοτρόφοι, εργαζόμενοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι διαμαρτύρονταν για τις νέες αντιασφαλιστικές ρυθμίσεις και τις υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές του νόμου Κατρούγκαλου και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Το κράτος έχει συνέχεια και στην πολιτική κατεύθυνση και στους μηχανισμούς καταστολής. Η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε τη σκυτάλη στη ΝΔ για να συνεχίσει τόσο το καταστροφικό κοινωνικό τους έργο, όσο και το πογκρόμ διώξεων εναντίων αγωνιστών του κινήματος. Έτσι ο Ν. Αγγελής δικάζεται στις 25 Σεπτέμβρη στα δικαστήρια του Βόλου για τους αγώνες που έδωσε ενάντια στην καταβαράθρωση της κοινωνικής ζωής της εργαζόμενης πλειοψηφίας.

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία στέκεται στο πλευρό του αγροτοσυνδικαλιστή Ν. Αγγελή, στηρίζει την κινητοποίηση την Παρασκευή 25/09 στις 10:00 στα δικαστήρια του Βόλου και απαιτεί την άμεση παύση κάθε δίωξης. Στο πρόσωπο του Ν. Αγγελή δικάζεται ο αγώνας της φτωχής αγροτιάς για επιβίωση. Η αλληλεγγύη σε κάθε μαχόμενο κομμάτι της κοινωνίας είναι η υπεράσπιση της δυνατότητάς μας να παλεύουμε και να διεκδικούμε μια κοινωνία στη βάση των δικών μας αναγκών.

Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *