21 Μαΐου 2019

Πρόγραμμα εξορμήσεων στα Τρίκαλα, της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία.

Η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή πραγματοποίησε το προηγούμενο τριήμερο έναν κύκλο εξορμήσεων στις λαϊκές αγορές της πόλης των Τρικάλων, της Καλαμπάκας και της Πύλης, σε εμπορικά μαγαζιά των Τρικάλων, σε εργασιακούς χώρους (ΙΚΑ, ΔΕΗ, ΟΤΕ), ενώ μέλη του περιφερειακού σχήματος περιόδευσαν σε Αγία Κυριακή, Μεγάλα Καλύβια, Διπόταμο, Ρόγγια, Μικρό και Μεγάλο Κεφαλόβρυσο, Μεγαλοχώρι, Νομή, Φανερωμένη, Σερβωτά και Ταξιάρχες.
Την Κυριακή 19/5 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κεντρική πολιτική εκδήλωση στα Τρίκαλα, από κοινού με την Τ.Ε. Τρικάλων της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., με τη συμμετοχή του επικεφαλής της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή και υποψηφίου Περιφερειάρχη, Στάθη Ντούρου και του υποψηφίου ευρωβουλευτή με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α., Αντώνη Δραγανίγου.
Τις επόμενες ημέρες μέχρι και την ημέρα των εκλογών, τα μέλη, οι φίλες και οι φίλοι της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία, θα συνεχίσουν τις εξορμήσεις τους και συγκεκριμένα:
Τρίτη 21/5: Περιφέρεια, νεανικά στέκια της πόλης
Τετάρτη 22/5: Δημαρχείο, εμπορικά καταστήματα.
Πέμπτη 23/5: ΒΙΟΣΕΡ, ΔΕΥΑΤ, Αμαξοστάσιο, Αντλιοστάσιο, Πρωτοβάθμια  Εκπαίδευση.
Παρασκευή 24/5: εμπορικά καταστήματα και νεανικά στέκια.
Οι περιοδείες θα συνεχιστούν σε γειτονιές της πόλης και σε χωριά του νομού μας ενώ το εκλογικό περίπτερο της Αριστερής Παρέμβασης λειτουργεί καθημερινά, στην πλατεία Ρήγα Φεραίου.
Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *