20 Μαΐου 2019

Προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία, στα Τρίκαλα την Κυριακή 19 Μάη (βίντεο)

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η κεντρική προεκλογική εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. στα Τρίκαλα, την Κυριακή 19 Μάη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου, με ομιλητές τους Αντώνη Δραγανίγο, υποψήφιο ευρωβουλευτή με την ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. και Στάθη Ντούρο, υποψήφιο περιφερειάρχη της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή.
          Βίντεο με την ομιλία του Αντώνη Δραγανίγου
Ο Αντώνης Δραγανίγος μίλησε για το διακύβευμα της εκλογικής μάχης και τόνισε πως το προγραμματικό δίλημμα δεν είναι « ΣΥΡΙΖΑ ή ΝΔ», «Τσίπρας ή Μητσοτάκης», αλλά η συνέχιση της αντιλαϊκής, νεοφιλελεύθερης, αντεργατικής πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ - Δ.Ν.Τ, στους βασικούς άξονες της οποίας συμφωνούν απόλυτα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ή η λαϊκή αποδοκιμασία κι η έκφραση αντίστασης της κοινωνικής πλειοψηφίας στη μόνιμη επιτροπεία, που συνοδεύεται με αιματηρά πλεονάσματα, μέσα από τη «σφαγή» του κόσμου της εργασίας και των κοινωνικών δικαιωμάτων.
Επισήμανε πως η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αποτέλεσε σταθερή δύναμη στο πλευρό κάθε μαχητικού αγώνα και κοινωνικής διεκδίκησης, και οι αγωνίστριες κι αγωνιστές που συμμετέχουν στις τάξεις της, πρωτοστάτησαν σε κάθε μικρή και μεγάλη μάχη, ενάντια στην κυβέρνηση και την πολιτική της, στην δεξιά αντιπολίτευση, στον φασισμό και ρατσισμό, στην ακροδεξιά, στον πόλεμο και στον εθνικισμό, στον σεξισμό, στην καταστροφή του περιβάλλοντος, στην καταπάτηση κάθε εργατικού, κοινωνικού και στοιχειώδους ανθρώπινου δικαιώματος.


          Βίντεο με την ομιλία του Στάθη Ντούρου
Ο Στάθης Ντούρος ανέλυσε τα επίδικα της εκλογικής μάχης στην περιφέρεια της Θεσσαλίας, εξηγώντας τα σχέδια της αστικής πολιτικής, μέσω των εκπροσώπων της (Αγοραστού, Τσιλιμίγκα, Κουρέτα) & των επιχειρηματικών συμφερόντων με τα οποία βρίσκονται σε άμεση συνεργασία και διαπλοκή, τα οποία πάνε χέρι – χέρι με τη σφαγή των εργατικών δικαιωμάτων και κοινωνικών κατακτήσεων, την καταστροφή του περιβάλλοντος και με την απόλυτη συμφωνία με την αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης - ΕΕ - Δ.Ν.Τ., μέσω της εφαρμογής και επέκτασης των ΕΣΠΑ.
Τόνισε πως η Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία, με τη συνεχή, συνεπή και μαχητική παρουσία της τα 10 χρόνια της παρουσίας της, αποτελεί τη φωνή όσων δεν έχουν φωνή, τη φωνή της κοινωνικής πλειοψηφίας των εργαζομένων, της φτωχομεσαίας αγροτιάς, της νεολαίας, των Ελλήνων και μεταναστών ανθρώπων του μόχθου, του αντιπολεμικού και αντιφασιστικού κινήματος, των κινημάτων ενάντια στην καταστροφή του περιβάλλοντος της Θεσσαλίας, κι αναδεικνύει τη ρεαλιστική πρόταση μιας αισιόδοξης προοπτικής ενός τόπου που θα ανήκει στον λαό του, κι όχι στα χέρια μιας οικονομικής και πολιτικής ελίτ, σπάζοντας πρώτα απ’ όλα τα δεσμά της επιτροπείας, του Οικονομικού Παρατηρητήριου, του Κλεισθένη και κηρύσσοντας απειθαρχία στις επιταγές τους.
Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία - Ανταρσία για την Ανατροπή

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *