27 Σεπτεμβρίου 2016

Τρίκαλα 23/09/2016. Με επιτυχία η εκδήλωση της Αριστερής Παρέμβασης στη Θεσσαλία, με θέμα: «Ακραία Καιρικά Φαινόμενα – Ανθρώπινος Παράγοντας – Καταστροφές» (βίντεο).



Την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε από την Αριστερή Παρέμβαση στη Θεσσαλία – Ανταρσία για την Ανατροπή, εκδήλωση με θέμα: «ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ – ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ» με αφορμή τις πρόσφατες καταστροφές από την κακοκαιρία.

Οι εισηγητές στην εκδήλωση ανάπτυξαν και κάλυψαν τα θέματα της κλιματικής αλλαγής, της καταστροφής του περιβάλλοντος, τις αιτίες των ακραίων καιρικών φαινομένων και τον τρόπο αντιμετώπισής τους, σε συνδυασμό με την εποχή της άκρατης και ολοκληρωτικής καπιταλιστικής ανάπτυξης που ζούμε.

Η εκδήλωση σημείωσε μεγάλη επιτυχία και μετά από ερωτήσεις, τοποθετήσεις και συζήτηση με το κοινό, κατέληξε σε συγκεκριμένες απόψεις – προτάσεις για τη διαμόρφωση μιας σύγχρονης πρότασης για το άμεσο μέλλον, με προτεραιότητα πάντα στην προστασία του λαού και του φυσικού περιβάλλοντος.


Στη συζήτηση συμμετείχαν οι: Μάκης Ζέρβας, Χημικός Μηχανικός, Αναπληρωτής καθηγητής του Ανοικτού Πανεπιστημίου, Νίκος Τζαβέλλας, Δασολόγος στον Ιδιωτικό Τομέα, Παναγιώτης Καμινιώτης, Γεωπόνος στον Δήμο Σοφάδων και Στάθης Ντούρος, Γεωπόνος, Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας.



Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, την έναρξη της εκδήλωσης και τις εισηγήσεις των τεσσάρων ομιλητών.

1. Η έναρξη της εκδήλωσης

2. Η εισήγηση του Μάκη Ζέρβα 

3. Η εισήγηση του Νίκου Τζαβέλλα

4. Η εισήγηση του Παναγιώτη Καμινιώτη

5. Η εισήγηση του Στάθη Ντούρου

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑ
ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Επικοινωνία

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *